MojAndroid
(x) hirdetés

A telefon esőben való használatával kapcsolatos egyik probléma, hogy a víz zavarhatja az érintéses bevitelt, ami téves érintésekhez, nem reagáló képernyőhöz és egyebekhez vezethet. Most kiderült, hogy a OnePlusnak van egy megoldása.

A vállalat a Weibo-n megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő OnePlus Ace 2 Pro úgynevezett “Rain Water Touch” funkcióval lesz felszerelve. Ez lehetővé teszi majd, hogy az emberek esőben is használhassák a telefon érintőképernyőjét anélkül, hogy érintéssel kapcsolatos hibákat tapasztalnának.

A videón az Ace 2 Pro egy iPhone 14 Pro sorozatú készülékkel összehasonlítva látható. A klipben látható, ahogy valaki megpróbálja használni a telefonokat, miközben a készülékeket eső és permetezett víz éri. Úgy tűnik, hogy az Apple készüléke küszködik az érintéses bevitellel ilyen körülmények között, míg a OnePlus telefon érintőképernyője látszólag remekül működik.

Ez egy ügyes funkció, és megoldhatja az egyik legbosszantóbb problémát az érintőképernyőkkel kapcsolatban manapság. Feltehetően ez a Rain Water Touch funkció akkor is pontosabbá teszi az érintéses bevitelt, amikor az ujjak nedvesek (például kézmosás után).

A OnePlus a jövő héten Kínában dobja piacra az Ace 2 Pro-t, de feltételezzük, hogy a telefon a globális piacokra más névvel érkezhet meg. Várható, hogy ez a funkció a OnePlus jövőbeli zászlóshajó telefonjaira, például a OnePlus 12-re is eljöhet, de ezt a vállalat még nem erősítette meg.

(via)

2023.08.11.

Ezeket már olvastad?

+