MojAndroid
(x) hirdetés

Múlt héten láttuk a OnePlus Fold 3D-s rendereit, amelyeket az @OnLeaks készített. Most a szivárogtató visszatért a hardverrel kapcsolatos részletekkel, beleértve a képernyőt, a chipsetet és a kamerákat.

Az új összecsukható állítólag 7,8″-es belső kijelzővel, AMOLED panellel (1900 x 2100px LTPO, ha hinni lehet a korábbi pletykáknak) rendelkezik majd. A borítókijelző 6,3″ méretű lesz, mindkettő 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik majd. Ez is AMOLED panel lesz, bár talán nem LTPO.

A OnePlus Fold meghajtásáról a Snapdragon 8 Gen 2 gondoskodik majd, 16 GB RAM 256 GB tárhellyel, hasonlóan a OnePlus 11 csúcskonfigurációjához. A telefon 4800mAh-s akkumulátort kap 67W-os töltéstámogatással (valamivel kisebb és lassabb, mint a 11-es akkumulátora, 5000mAh/100W).

A telefon hátoldalán hármas kamera lesz, valószínűleg Hasselblad márkajelzéssel és funkciókkal. A főmodul 48 megapixeles érzékelővel rendelkezik majd (állítólag IMX890), lesz egy 48 megapixeles ultraszéles, valamint egy 64 megapixeles telefotó kamera is (az objektívről egyelőre nincsenek részletek). Két szelfi kamera lesz – egy 32MP-es a fedlapi kijelzőn és egy 20MP-es a belső oldalon.

Néhány utolsó részlet a OnePlus Foldról: OxygenOS 13.1 (Android 13 alapú) szoftver a dobozból, oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó és a régi kedvenc, a riasztási csúszka.

A OnePlus hivatalosan még nem tűzte ki az időpontot, de a pletykák szerint a Fold augusztusban, New Yorkban kerül bemutatásra. Ez közvetlenül a Samsung Galaxy Z Fold5 bemutatója után lenne. Korábban volt szó egy flip foldable-ről, de mostanában nem hallottunk róla semmit.

(via)

2023.06.29.

Ezeket már olvastad?

+