MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus régóta várt összecsukható telefonja várhatóan augusztusban fog megjelenni, és most az @OnLeaksnek köszönhetően megkaptuk az első CAD-alapú rendereket. A OnePlus V Fold nem csak egy rebrandelt Oppo Find N2 lesz, mint korábban spekulálták, hanem valójában egy nagyobbb telefon, inkább összhangban a Samsung Galaxy Z Fold4-el és a vivo X Fold2-vel.

Ami a dizájnt illeti, láthatjuk, hogy a OnePlus V Fold karcsú fém oldalakat és egy magas, előlapi kamerával ellátott fedőképernyőt hoz. A hátlap bőrszerű kivitelűnek tűnik, és egy kiemelkedő kameragyűrűvel, amely három érzékelőnek és Hasselblad márkajelzésnek ad otthont. A pletykák alapján egy 50 megapixeles főkamerát (IMX 890) láthatunk majd egy nem részletezett ultraszéles modul és egy periszkóp lencse mellett.

A fedőlapos kijelzőn egy 32 megapixeles előlapi kamera (OV32C) található. Bár az új renderek nem említik a főképernyő pontos méreteit, de a pletykák szerint egy LTPO AMOLED képernyő lesz, amelynek felbontása valahol az 1900 x 2100px tartományban van, és 120Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik. A jobb oldali bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó, valamint három hangszóró található, egy alul, az USB-C port mellett, további kettő pedig felül.

A OnePlus V Fold várhatóan Snapdragon 8+ Gen 2 lapkakészlettel és 4800 mAh-s akkumulátorral debütál, amely akár 100 W-os vezetékes töltést is támogat. További információkkal várunk a OnePlus V Folddal kapcsolatban, úgyhogy maradjatok velünk hírfolyamunkban.

(via)

2023.06.21.

Ezeket már olvastad?

+