MojAndroid
(x) hirdetés

Kevin Lynch és Deidre Caldbeck alelnökök megerősítették, hogy az Apple Watch számára készült harmadik féltől származó óraszámlapokat az Apple továbbra sem fogja támogatni. A páros a svájci TagesAngzeiger médiának adott interjút.

Mivel az óralap gyakorlatilag az óra kezdőképernyője, az Apple inkább azt szeretné, ha az csak tőle származna, mivel az Apple másképp nem tudná biztosítani, hogy a harmadik féltől származó watch face továbbra is megfelelően működjön egy szoftverfrissítés után.

Azt is elmondták, hogy a felhasználók visszajelzései alapján döntöttek úgy, hogy a Digital Crown egyetlen gombnyomással történő megnyomását az alkalmazásváltóról a Vezérlőközpontra változtatják. Az emberek szeretnék, ha a Vezérlőközponthoz könnyen hozzáférnének, és ez megteremti ezt. A dupla nyomásra megnyílik az alkalmazásváltó.

A WatchOS 10-ben a Smart Stack widget-rendszerre való nagy áttérést szintén a felhasználói visszajelzések befolyásolták.

Végül a páros kitért a Force Touch-ra – arra a funkcióra, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy erősebben megnyomva több információhoz férjenek hozzá a korai Apple Watch-okon. Az Apple-nek a Force Touchra a korábbi órák kisebb képernyői miatt volt szüksége, de a méret növekedésével a vállalat jobb módokat talált az információk megjelenítésére, így a Force Touch feleslegessé vált.

(via)

2023.06.20.

Ezeket már olvastad?

+