MojAndroid
(x) hirdetés

A Pricebaba információ a Nubia sem lemaradni az aktuális trendről, azaz az összecsukható telefonokról, így már aktívan dolgoznak is saját telefonukon, amellyel a várakozások szerint felvehetnék a versenyt a Samsung, a Honor, a Huawei, a Xiaomi, az Oppo, a Motorola, illetve a Google, Tecno  és Vivo telefonjaival. A készülék neve Nubia Z60 Fold lesz, és az NX801J modellszámot viseli. Kiderültek a telefon legfontosabb specifikációit is. Íme minden, amit a Nubia Z60 Foldról tudni kell.

Nubia Z60 Fold műszaki adatok

A Nubia Z60 Fold 7,3 hüvelykes AMOLED összecsukható kijelzővel büszkélkedhet. A készülék fedőlapos kijelzőjéről egyelőre nincs szó. A motorháztető alatt egy be nem jelentett Snapdragon 8-as sorozatú lapkakészletből meríti majd az energiát, 12 GB RAM-mal. A készülék két tárolóváltozatban érkezik majd, 256GB és 512GB belső tárhellyel. Egy 5000mAh-s akkumulátort fog tartalmazni, és várhatóan támogatja a 100W-os vezetékes és vezeték nélküli töltést.

A Nubia Z60 Fold megjelenése és elérhetősége

A Nubia Z60 Fold 2023 negyedik negyedévében érkezik és legalább három színváltozatban lesz elérhető. Sajnos a készülék pontos árnyalatairól nincs információ.

(via)

2023.05.16.

+