MojAndroid
(x) hirdetés

A HTC ma is ad ki telefonokat, bár a vállalat elsősorban olyan, nem túl látványos, olcsó telefonokat kínál, mint a Desire 22 Pro. Most egy új kiszivárgásból kiderült, hogy hamarosan debütál az előkelőbb U széria egy modellje.

A HTC U23 Pro a tajvani PTT üzenőfalon keresztül bukkant fel az interneten, a telefonról készült számos felvétellel, képernyőképekkel és egyebekkel kiegészítve.  Mára a HTC hivatalosan is bejelentette az új U sorozatú telefonjának megjelenési dátumát. A vállalat május 12-én tweetelte, hogy a készülék még ezen a héten, május 18-án, csütörtökön megjelenik.


Az újdonság középkategóriás ajánlatnak tűnik, állítólag műanyag keretet és hátsó borítást, valamint Snapdragon 7 Gen 1 processzort, 8 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet tartalmaz. A posztban felsorolt egyéb figyelemre méltó specifikációk közé tartozik egy ~4,600mAh-s akkumulátor, vezeték nélküli töltés támogatása, valamint egy 108MP-es fő kamera optikai képstabilizátorral (három másik hátsó kamerával együtt). A HTC U23 Pro egy oldalsó ujjlenyomat-olvasót és egy 3,5 mm-es portot is hoz, utóbbi az audiofilok számára üdvözlendő kiegészítő.

Akárhogy is, ez inkább tűnik egy elég általános középkategóriás telefonnak, mint egy olyan készüléknek, amely ugyanattól a cégtől született, amely a HTC One sorozatot adta nekünk. Bár előrelépés a cég Desire telefonjaihoz képest, reméljük, hogy a készülék valóban többet nyújthat, és talán lassan de biztosan visszekerülhetnek a színtérre.

(via)

2023.05.15.

+