MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung bejelentette legújabb okosóra operációs rendszerét, a One UI 5 Watch-ot, amely három fő területen – alváskövetés, aktivitáskövetés és felhasználói biztonság – hoz fejlesztéseket.

A One UI 5 Watch elhozza az Sleep Insights UI-t, amely az egyes éjszakai pihenések alvási pontszámát állítja össze az alvási fázisokra, a vér oxigénszintjére és a horkolási órákra vonatkozó konkrét mérőszámokkal. Az alvás-coaching mostantól közvetlenül a Galaxy Watch-okon lesz elérhető, és segít a felhasználóknak az egészségesebb alvási szokások kialakításában. A One UI 5 Watch készülékek zökkenőmentes integrációt hoznak a SmartThings-kompatibilis eszközökkel is, hogy segítsenek kikapcsolni a csatlakoztatott eszközöket, amikor az óra azt érzékeli, hogy alszunk.

Az új frissítés új fitneszkövetési funkciókat is kínál, többek között személyre szabott pulzusszámzónákat futáshoz, valós idejű futáselemzést és testreszabott intervallum edzésprogramot. Az One UI 5 Watch készülékek öt edzésintenzitási szintet is hoznak, beleértve a bemelegítést, a zsírégetést, a kardiót, a kemény edzést és a maximális erőfeszítést. A Galaxy Watch 5 Pro felhasználók a Samsung Health-en keresztül kereshetnek és hozzáférhetnek a GPX-fájlokhoz, és használhatják a kibővített Route Workout beállítást futáshoz és gyalogláshoz.

A One UI 5 Watch egy frissített SOS funkciót is kínál a segélyszolgálatokkal való közvetlen kommunikációhoz, hogy információkat továbbítson a felhasználó tartózkodási helyéről és hozzáférjen az orvosi információkhoz. Az 55 éves és idősebb felhasználók számára alapértelmezés szerint aktiválódik az esésérzékelés.

A Samsung még ebben a hónapban elindítja a One UI 5 Watch bétaverzióját a Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 és Galaxy Watch 5 Pro felhasználók számára az Egyesült Államokban és Dél-Koreában a Samsung Members alkalmazáson keresztül. A hamarosan megjelenő Galaxy Watch 6 sorozat már a One UI 5 Watch-al fog érkezni

(via)

2023.05.05.

Ezeket már olvastad?

+