MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung frissítette az Expert RAW alkalmazást, amely asztrofotó módot hoz a Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra és Galaxy Z Fold4 készülékekre. Ez lehetővé teszi a telefonok felhasználói számára, hogy hosszú expozíciójú képeket készítsenek a csillagokról és csillagképekről, de a képek minősége attól függ, hogy mennyire tiszta az égbolt és milyen mértékű a környezetszennyezés a környéken.

Az asztrofotó mód a Galaxy Z Fold4 és a Galaxy S21 trió számára az Expert RAW 2.0.09.1 verziójával érhető el, amely letölthető a Samsung Galaxy Store-ból. Az S21 sorozat felhasználóinak azonban először telepíteniük kell az április 2023-as biztonsági frissítést az Asztrofotó mód használatához. Ha pedig még nem kapták meg a frissítést, akkor manuálisan is ellenőrizhetik azt, ha a telefonjuk Beállítások > Szoftverfrissítés menüpontjába navigálnak.

Az asztrofotó üzemmódra – amelyet először a Galaxy S22 termékcsaládban vezettek be – jogosult okostelefonok közé tartozik a Galaxy S20 sorozat, a Galaxy Note20 termékcsalád és a Galaxy Fold készülékek is, kivéve az eredeti modellt.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.02.

Ezeket már olvastad?

+