MojAndroid
(x) hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Poco bejelentette, hogy május 9-én bemutatja a Poco F5 és a Poco F5 Pro készülékeket. Ma a vállalat elárulta, hogy a Pro modell egy lapos WQHD+ képernyőt fog tartalmazni, amelynek közepén lyuk van a szelfikamera számára. A Poco által megosztott képen látható, hogy az F5 Pro jobb oldali keretén a bekapcsológombhoz csatlakozik a hangerő-billentyű, az USB-C portot pedig alul SIM-kártya foglalat, mikrofon és hangszóró szegélyezi. A telefon keretén nincsenek antenna vonalak, ami azt jelenti, hogy nem fémből készült.

A Poco nem mutatja meg nekünk az F5 Pro hátoldalát, de a vanília F5-öt egy új színben, a hátlapon lévő mintázat a Kína-exkluzív Redmi Note 12 Turbo mintájára hasonlít, és a hármas kamera beállítása egy 64MP-es kamerával a főszerepben. Ez aligha meglepő, hiszen a Poco F5, amelyről megerősítették, hogy a Snapdragon 7+ Gen 2-t kapja a kormánynál, várhatóan egy átnevezett Redmi Note 12 Turbo lesz.

Míg a Poco F5 állítólag egy átnevezett Redmi Note 12 Turbo, addig a Poco F5 Pro várhatóan a Redmi K60 Snapdragon 8+ Gen 1 chippel hajtott változata lesz. A Redmi Note 12 Turbo és a Redmi K60 részletes specifikáció-összehasonlítását itt nézheted meg, hogy megtudd, mit várhatsz a Poco F5-től és a Poco F5 Pro-tól.

(via)

2023.04.28.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+