MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony május 11-én készül bejelenteni következő Xperia okostelefonját. A vállalat egy teaser videót tett közzé a május második csütörtökén, japán idő szerint délután 1 órakor (4 óra UTC) kezdődő bemutató eseményről. A Sony YouTube-csatornáján livestream lesz a bemutató eseményen, és már most lefoglalhatod a helyed.

Az eseményen a várva várt Xperia 1 V-re várunk, amely az elmúlt hónapokban szűk körben kiszivárgott. Az Xperia 1 termékcsalád korábbi modelljeihez hasonlóan ismerős dizájnra számíthatunk. A pletykák alapján a telefon a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel fog megjelenni, és ez lehet a legvékonyabb telefon, amely ezzel a SoC-vel büszkélkedhet. Három egységes kamer rendszerre számítunk, a pletykák szerint 12MP-es fő, 12MP-es periszkóp és 48MP-es ultraszéles szenzorokkal.

A elődhöz képest a  dizájn sem valószínű, hogy nagyban változni fog. Ez azt jelenti, hogy egy szögletes és kicsit nyújtott hatású telefon lesz, amit a 21:9-es képarány is bizonyít. A forrás azt is állítja, hogy a váltás a töltés területén is jöhet. A jelenlegi modell, a Sony Xperia 1 IV jelenleg 30 W maximális teljesítményt kínál. Az akkumulátornak 5000 mAh-s kapacitást kell kapnia, ami kiváló tartósságot garantál.

Csúcskategóriás kamera és különleges teleobjektív

Az új Sony Xperia 1 V ismét minőségi kamerakínálattal érkezik majd, és minden bizonnyal nem lesz hiány a professzionális funkciókból sem, amelyeket a konkurencia egyszerűen nem kínál. A fő szenzornak egy Sony IMX989-es, akár 1″-es méretű érzékelőnek kell lennie, és ismét egy speciális teleobjektívnek is rendelkezésre kell állnia, amely egy bizonyos tartományon belül veszteségmentesen tud zoomolni. A tavalyi modell 3,5-5,2-szeres zoomolásra volt képes.

Ami az árat illeti, azt még nem jelentették be, de arra számíthatunk, hogy elég magas lesz. Az előd 1399 eurós áron indult a szlovák piacon, az Xperia 1 V esetében ez még több is lehet.

(via)

(x) hirdetés
2023.04.28.

Ezeket már olvastad?

+