MojAndroid
(x) hirdetés

A Google első összecsukható és a következő középkategóriás okostelefonját együtt mutatják be a vállalat éves fejlesztői konferenciáján, derül ki az új kiszivárgásokból. Május 10-én, a Google I/O-n állítólag mind a Pixel Fold, mind a Pixel 7a hivatalos bemutatóját láthatjuk majd.

Bár lehet, hogy együtt jelentik be őket, nem egyszerre fognak megjelenni. A Pixel 7a azonnal elérhető lesz, 499 dollárért, négy színváltozatban, amelyek neve Charcoal, Snow, Sea és Coral – ez utóbbi kizárólag a Google Store-ban lesz elérhető. Ez 50 dolláros növekedés a Pixel 6a készülékhez képest, amely érdekes módon az utód debütálása után is forgalomban marad. Vélhetően ez azt jelenti, hogy május 10-től kezdődően enyhe árcsökkenés is bekövetkezhet, de ez egyelőre csak spekuláció.

A Pixel 7a a pletykák szerint egy új 64 MP-es fő kamerával érkezik a 13 MP-es ultraszéles mellett, a Tensor G2 SoC-vel, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciájú képernyővel és a vezeték nélküli töltés támogatásával.

A Google árskálájának másik végén a Pixel Fold állítólag 1799 dollárba kerül. Az előrendelések május 10-én indulnak a Google Store-ban, és május 30-án a szolgáltatóknál. Elérhetővé azonban csak június 27-én válik.

(via)

2023.04.18.

Ezeket már olvastad?

+