MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple megpróbálja rávenni a felhasználókat az Apple Maps használatára. Mivel eddig elmaradtak a rivális Google Maps mögött, mind minőségben, mind az aktív felhasználók számában, a vállalat ezen szeretne változtatni, ezért hat európai országban új fejlesztéseket vezet be – írja a 9to5mac.

Az Apple elkezdte tesztelni az új térkép megjelenítéseket, amelyeket hamarosan elérhetővé tesz az osztrák, cseh, horvát, magyar, lengyel és szlovén felhasználók számára, a térségben egyelőre csak a szlovákok és a románok nem számíthatnak a frissítésre egyelőre.

A változást először az Apple Maps szakértője, Justin O’Beirne vette észre, aki Twitter-fiókján keresztül erősítette meg a tesztelési információkat. Ez a 18. térképfrissítés, amivel a vállalat előállt a Maps 12 2018-as bevezetése óta. A frissítés után az Apple Maps a Föld területének 21,6 százalékát fogja lefedni, és 32 országban a globális lakosság 11,7 százaléka számára lesz elérhető. Az Apple új térképtervezése várhatóan pontosabb navigációt, nagyobb részletességet, valamintna kisebb utak jobb lefedettségét is biztosítja majd a felhasználók számára.

A rendelkezésre álló információk szerint várhatóan áprilisban a fent említett 6 országban, így nálunk is bevezetik a legújabb frissítést.

(via)

2023.03.14.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+