MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola idén várhatóan két új összehajtható telefont is piacra dob. Az egyik a Juno, míg a másik a Venus kódnevet viseli. Ezt Evan Blass állítja, aki történetesen az előbbi, azaz a Juno rendereit is megosztotta néhány nappal ezelőtt. Most Blass kiszivárogtatta a telefon lehetséges megjelenési dátumát is.

A Motorola Razr 2023-nak hitt készülék Blass szerint 2023. június 1-jén kerülhet piacra. Nem véletlen, hogy egy Juno kódnevű készülék júniusban kerül piacra. Valószínűleg a Motorola kezdettől fogva ezt tervezte, mivel a Samsung várhatóan augusztus előtt nem fogja piacra dobni kagylós vetélytársát, a Galaxy Z Flip 5-öt. koreai techóriás általában ekkor tartja második Unpacked eseményét.  De még ha a Motorola meg is előzi a Samsungot, nem számítunk arra, hogy a Razr 2023 egyhamar globálisan is megjelenik. A 2022-es Moto Razr csak tavaly októberben jutott el kiválasztott európai országokba, majdnem három hónappal a kínai megjelenés után.

Az új Razr várhatóan hatalmas, a teljes külső panelt borító kijelzőt kap, ugyanazzal a lapos, kagylós kialakítással mint elődje. A Blass által kiszivárogtatott képek egy újratervezett felhasználói felületet mutatnak a külső kijelzőre.

Eközben a Motorola állítólagos második összehajtható telefonjáról, a Venusról egyelőre nincs hír. Vajon a Razr-család végre kiegészül egy hagyományosabb Galaxy Z Fold-szerű modellel?

Reméljük hamarosan ez is kiderül.

(via)

2023.02.25.

Ezeket már olvastad?

+