MojAndroid
(x) hirdetés

A Red Magic legújabb generációs telefonja nem sokkal 2022 vége előtt jelent meg Kínában, most pár héttel később a 8-as széria készen áll a nemzetközi piacra. A cég kicsit módosított a márkajelzésen, így nincs Pro+ modell, helyette van a Void.

Az alap Red Magic 8 Pro „Matte” névre hallgat, és texturált, átlátszatlan hátlapott kapott. 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik, akárcsak a Kínában piacra dobott Pro telefon. A másik modell az úgynevezett „Void” hasonló a Pro+-hoz, 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel érkezik. Mindkét modell 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik és 65 W-on töltődik. Összehasonlításképpen, a Kínában forgalmazott Red Magic 8 Pro akkumulátora ugyanolyan kapacitású, de 80 W-os gyorstöltést kapott – ez a kínai modellnél 35 perces, a nemzetközinél 43 perces töltési időt jelent 0-ról 100%-ra való töltés esetében. A kínai piacon elérhető Pro+ 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, gyorsabb, 165 W-os töltéssel, de ez nem érkezik meg a globális piacra.

A Red Magic 8 Pro három hét múlva, február 2-tól lesz elérhető. A Red Magic webhelyén adhatjuk le az előrendeléseket, az árak pedig így alakulnak:

Red Magic 8 Pro (global)
Matte
(12/256GB)
Void
(16/512GB)
USD $650 $800
EUR €650 €750
GBP £580 £710
SGD $907 $1,120

A Red Magic 8 Pro a következő országokban és régiókban debütál:

Észak-Amerika: Kanada és az Egyesült Államok
Európa: Ausztria, Belgium, Bulgária, Litvánia, Horvátország, Luxemburg, a Ciprusi Köztársaság, a Cseh Köztársaság, az Egyesült Királyság, Hollandia, Dánia, Lengyelország, Észtország, Portugália, Finnország, Románia, Franciaország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, Görögország, Spanyolország, Svédország, Írország, Magyarország, Olaszország, Lettország, Málta
Ázsia-csendes-óceáni: Hongkong (Kína KKT), Indonézia, Makaó (Kína KKT), Fülöp-szigetek, Szingapúr, Malajzia
Közel-Kelet: Izrael, Kuvait, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom
Latin-Amerika: Mexikó, Peru és Chile

A Red Magic 8 Pro 6,8 hüvelykes, 1116 x 2480 képpont felbontású kijelzőt kapott, AMOLED panellel, amely 120 Hz-es frissítéssel és 960 Hz-es érintési mintavételezési frekvenciával rendelkezik. A 16 MP-es előlapi kamera a kijelző alatt rejtőzik (2. generációs UDC technológia).  A hátlapi főkamerát egy 50 MP-es Samsung GN5 érzékelővel bővítették, mellette pedig egy 8 MP-es ultraszéles érzékelő található.

A telefont a Snapdragon 8 Gen 2 hajtja, természetesen LPDDR5X RAM-mal és UFS 4.0 tárolóval párosítva. A lapkakészletet az ICE 11 rendszer hűti, amely egyesíti az új anyagokat a fokozott hőátadás érdekében, és egy továbbfejlesztett, 20 000 RPM-es ventilátort, amelyet újraterveztek a légáramlás növelése és a zajcsökkentés érdekében. A Cube Performance Optimizer stabil képkockasebességet és alacsony energiafogyasztást biztosít játék közben.

A telefon sztereó hangszórókkal és két X-tengelyes lineáris motorral rendelkezik, valamint 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval. A vezeték nélküli rendszer készen áll a Wi-Fi 7 szabványra (4×4 MIMO), valamint 9 antenna áll rendelkezésre az 5G-kapcsolathoz.

Végül néhány szó arról, hogyan lehet megkülönbözetni a két modellt egymástól – a Voidnak átlátszó hátlapja van, mint a Pro+-nak,  míg ahogy fentebb írtuk, a “Matte” verzió matt hátlappal érkezik. A Void megjelenését a galaxisok színei ihlették, a színeket pedig az RGB világítású aktív hűtőventilátor adja vissza. A matt változatban is vannak RGB LED-ek, de itt nem látszik a ventillátor.

(via)

2023.01.17.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+