MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 13 új zászlóshajója és a MIUI 14 december 1-jén érkeztek volna meg, de a kínai eseményt az utolsó pillanatban elhalasztották. A cég végül új bevezetési dátumot tűzött ki, amely december 11. A rejtélyes módon vasárnapra tervezett esemény 19 órakor kezdődik Kínában.

A Xiaomi 13 egy meglehetősen kompakt zászlóshajó lesz, amelyet Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajt. Lapos oldala és görbület nélküli kijelzője lesz, a renderen pedig láthatjuk, hogy a színválasztékba bekerült a “Blue leather” is.

A képen az is látható, hogy a Xiaomi 13 Pro hasonló kamerabeállítással rendelkezik, de periszkóp lencséje nem lesz látható; a Pro sorozat sosem kapott ilyet. A fő 50 MP-es kamera 1”-es érzékelővel rendelkezik, amelyet a Xiaomi 12S Ultra-ban vezettek be – ez volt az egyik legkedveltebb kamerás telefon 2022-ben.

A MIUI 14-ről nincs sok információnk. Ennek ellenére a kiszivárgott képernyőképek új funkciókat tártak fel, mint például a csalás elleni védelem, az értesítési fejlesztések és a szövegfelismerés a natív Gallery alkalmazásban.

Wlképzelhető, hogy más kütyü is tiszteletét teszi a helyi idő szerint este 7 órakor kezdődő az eseményen, egyes pletykák szerint érkezhet a Xiaomi első PC-je is.

Reméljük vasárnap minden kiderül.

(via)

2022.12.08.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+