MojAndroid
(x) hirdetés

A kínai óriás a jelek szerint egy újabb piacra készül betenni a lábát. Bár a Xiaomi már gyárt laptopokat is, eddig a PC piacot messzire kerülték, most úgy tűnik, változhat a helyzet.

A Xiaomi új mini PC-jéről készült fotók a Weibo közösségi oldalon bukkantak fel, amelyeket a cég a Xiaomi 13-as okostelefonok december 1-ji leleplezésén akart bemutatni. Az egyik egy üres Mini Host ház, benne egy 100 W-os tápegységgel, felkészítve egy dual-slotos dGPU befogadására is, a hátoldalán pedig 2 db, 80-90 mm-es átmérőjű ventilátornak van hely. Ez a modell tehát azoknak szól, akik maguk szeretnék összeállítani a konfigurációjukat, azt viszont nem tudni, hogy hivatalosan is támogatott-e a tápegység kicserélése.

Az igazán érdekes csemege a Mac minire hajazó kompakt PC, amelyben egy Ryzen 7 6800H processzor lapul, Radeon 680M grafikus chippel. A rendszer állítólag 16 GB RAM-ot és 512 GB-nyi tárhelyet kínál, az előlapján 2 db  USB-A és egy audio jack bemenettel. Az ismeretlen néven futó apróság ára 3999 jüan, vagyis adók nélkül számolva kb. 220 ezer forint körül alakulhat.

(via)

2022.12.05.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+