MojAndroid
(x) hirdetés

Mindenki legalább egyszer az életében csomagolt már sietve egy utazásra vagy bármilyen kirándulásra. Könnyen hibázhatunk, mert az idő szorításában megnő a kockázata annak, hogy valamit elfelejtünk, vagy túl sok mindent viszünk magunkkal. Ennek eredményeként a buszmegállóba, a repülőtérre, a pályaudvarra vagy a lakóhelyre vezető út rémálommá válik. Hogy minimalizáljuk a meggondolatlan pakolás kockázatát, mai útmutatónkkal segítünk. Bemutatunk egy olyan hátizsákot, amelybe minden belefér, amit egy többnapos útra magaddal kell vinned.

Mit csomagoljak?

Rendeld meg a Mi City Backpack 2-t a Mi-Home.hu oldalán!

A kérdés, hogy mit pakoljunk egy hátizsákba, természetesen relatív. Mindenkinek kicsit más készletre van szüksége, de néhány dolog ugyanaz marad. Az egyetlen állandó ebben az összevisszaságban minden bizonnyal az, hogy mibe csomagoljunk be. A válasz mindig a hátizsák lesz! Nem számít, hogy mit és mennyi ideig cipelsz, amíg kényelmes. Nemtől, magasságtól vagy évszaktól függetlenül egy olyan kiegészítő, mint a Mi City Backpack mindig a legjobb választás lesz egy kiránduláshoz. Az egyenletes súlyelosztás az első lépés ahhoz, hogy a poggyászod ne okozzon nehézséget utazás közben. A vállra tett sporttáska gyakori választás, de nem vesszük észre, hogy ez milyen hátrányosan befolyásolja a testtartásunkat. Elvégre a scoliosis nem hangzik a tökéletes nyaralási szuvenírnek, nem igaz?

Állandó utazási tárgyak

Rendeld meg a Mi City Backpack 2-t a Mi-Home.hu oldalán!

Pénztárca, fejhallgató, power bank, mi kell még? Elkezdjük összeállítani a csomagolandó dolgok listáját! Eközben hasznos, ha észben tartjuk, hogy mi a tervünk az utazásra. Túrázni fogunk? Készpénzzel tervezel fizetni? Ha pénzt fogsz váltani más valutára, lehet, hogy jó ötlet lenne egy plusz pénztárcát is magaddal vinni, hogy ne keveredjenek össze a bankjegyek? Elég sok mindent át kell gondolni, ezért a legjobb, ha ezeket felírod egy jegyzetfüzetbe vagy egy darab papírra. Ha kiválasztottad a legfontosabb kiegészítőidet, mindegyiknek találsz majd helyet a Xiaomi Mi City Backpackben.

Hová tegyük mindezt?

A hátizsák számos rekeszében találsz helyet a kisebb tárgyaknak. Nem kell időt vesztegetned arra, hogy a ruhák és zoknik sokasága közül előhúzd őket. Van egy cipzáras zseb az elején, ahol további 3 zsebet fedezhetsz fel, amelyek tökéletesek egy kis power bank, pénztárca és útlevél számára. Egy tollnak is találsz helyet. Ha magaddal viszed a kulcsaidat, rögzítsd őket a zsinórzsebben található karabineres kampóra. Esetleg szeretnél valamit jól elrejteni? Használd a táska oldalán található rekeszeket, amelyek a jobb és a bal oldalon cipzárral nyílnak. Az elsőben helyet fedezhetsz fel a szemüvegednek és a töltőnek, a következőben pedig elrejthetsz egy üveg italt anélkül, hogy aggódnod kellene a hátizsák többi tartalmának esetleges elárasztása miatt. A vízálló gumi megvédi a többi területre csomagolt tárgyakat.

Itt megtapasztalhatod a kényelmet és a rendet

Rendeld meg a Mi City Backpack 2-t a Mi-Home.hu oldalán!

A főrekeszben zsebek formájában még nagyobb adag rendszerező vár. (Négy az egyik oldalon és kettő a másik oldalon). Egy laptop akár 14 hüvelykig, egy extra tablet vagy billentyűzet, mindennek van helye. A Mi City Backpack falra szerelt kompozitjai között még bőven van hely egyéb tárgyaknak, például kabátnak, pólónak és bármi másnak, ami jól jöhet egy utazás során

2022.11.26.

Ezeket már olvastad?

+