MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap délután a Google bemutatta Pixel telefonjának új sorozatát, megérkezett a Pixel 7 és Pixel 7 Pro. A bemutató túl sok újdonságot már nem tartogatott, hiszen 2 nappal a bemutató előtt kvázi minden információ napvilágot látott.

A Pixel 7 és 7 Pro készülékek a várakozásoknak megfelelően a Tensor G2 chipet kapták meg.6,3 col képátlójú OLED kijelzővel érkezik, amely Full HD+ felbontást és 90Hz-es frissítési gyakoriságot kínál. Testvére, a Google Pixel 7 Pro viszont 6,7 colos OLED LTPO panellel érkezik, amely Quad HD+ felbontást és 120Hz-es frissítési frekvenciát kínál.  Az akkumulátor mérete csökkent, 4355 mAh került a készülékbe. A Pixel 7 két hátsó kamerával érkezik, az egyik egy 50 MP, a másik pedig egy 12 MP ultraszéles lencsével. Elől pedig egy 10,8 MP kamera kapott helyet, mely arcfelismerésre is használható. A Pro modell emellett egy 48 megapixeles teleobjektívt is kap, amely 5x optikai és 30x digitális zoommal rendelkezik. Természetesen a készülékek Android 13-al érkeznek. A Pixel 7-et 260 ezer forintért vihetjük haza, míg a Pro változatért kicsit jobban a zsebünbe kell nyúlni, ezért 389 ezer forintot kér a Google.

A Google az eseményen bemutatta a Pixel Watch okosórát is, mely 41 mm-es Gorilla Glass 5 AMOLED kijelzővel rendelkezik, always-on displayel. Tudja a legtöbb okosóra funkciót, így van aktivitásmérés, alvás- és pulzus mérés is. Az óra a szokásos WIFI kapcsolat mellelett LTE modellben is elérhető lesz, mindössze 50 dollár különbséggel. Az alap változat 349,99 dollárért – 150 ezer forint – lesz elérhető matt fekete, csiszolt ezüst és pezsgőarany színekben.

2022.10.07.

Ezeket már olvastad?

+