MojAndroid
(x) hirdetés

A Google mindent megtett, vagyis megpróbált megtenni, hogy elkerülje a holnap érkező Pixel 7-es sorozattal kapcsolatos találgatásokat és szivárgásokat. Azonban ahogy az lenni szokott, most sem sikerült tökéletesen a védekezés, történetesen minden információ napvilágot látott a telefonokról a bemutatás előtt 1 nappal.

A kiszivárgott információkból kiderült, hogy a Google Pixel 7 egy 6,3 col képátlójú OLED kijelzővel érkezik, amely Full HD+ felbontást és 90Hz-es frissítési gyakoriságot kínál. Testvére, a Google Pixel 7 Pro viszont 6,7 colos OLED LTPO panellel érkezik, amely Quad HD+ felbontást és 120Hz-es frissítési frekvenciát kínál.

A telefonok 10,8 megapixeles előlapi kamerával érkeznek majd, amelyek támogatni fogják a 4K videófelvételt. Az alap modell hátlapjára egy 50 megapixeles elsődleges kamera és egy 12 megapixeles ultraszéles objektív kerül majd. A Pro modell emellett egy 48 megapixeles teleobjektívt is kap, amely 5x optikai és 30x digitális zoommal rendelkezik.

A telefonokat a Tensor G2 lapkakészlet és a Titan M2 biztonsági chip hajtja meg. Míg a Pixel 7 verzió 8 gigabájt RAM-mal rendelkezik, addig a Pro 12 gigabájt RAM-mal lesz felszerelve. A telefonok 128/256 GB tárhellyel lesznek választhatóak. Az információkból az is kiderül, hogy vezetékes és vezeték nélküli töltést, kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót, arcfeloldást és IP68-as vízállóságot is kapnak a készülékek.

A maradék pár kisebb újdonság pedig holnap biztosan kiderül.

(via)

2022.10.06.

Ezeket már olvastad?

+