MojAndroid
(x) hirdetés

A héten körbefutott a sajtóban, hogy az HBO Max nem támogatja tovább a Huawei eszközeit, ezért az alkalmazások nem lesznek frissíthetőek vagy újratelepíthetőek. A feltételezések szerint az ok az volt, hogy a Huawei nem kapta meg a szükséges DRM licenszet, ezért ezen eszközökön lehetetlen lett volna a tartalmak lejátszása.

Azonban úgy tűnik pánikra semmi ok, mivel a Huawei közölte, hogy összes eszközén elérhető marad az alkalmazás saját áruházán, az AppGallery-n keresztül:

Szeretnénk ugyanakkor jelezni, hogy az HBO Max alkalmazás és a többi hasonló streamingszolgáltató – például a Netflix – applikációja továbbra is egyszerűen letölthető a Huawei készülékekre a gyártó saját alkalmazásáruházán, az AppGalleryn keresztül. Mindez igaz a Huawei újabb – Huawei Mobile Services (HMS) rendszerrel működő –, valamint a korábbi – Google Mobile Services (GMS) rendszer alapú – okostelefon modelljeire is. A videólejátszás az HBO Max alkalmazásban mind az új, mind a régi típusú modellek esetében működik jelenleg is.

2022.09.24.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+