MojAndroid

A Facebook nagyon szeretné legyőzni a TikTokot, és egy kiszivárgott dokumentum szerint ezt radikális változásokkal érné el a cég.

Mark Zuckerberg és a Meta vezetősége korábban már többször is egyértelművé tette, a cég elsődleges célja, hogy a riválist jelentő TikTokot maga mögött tartsa. A jelek szerint hamarosan ennek kézzelfogható bizonyítékát is láthatjuk majd.

The Verge – ami a Facebook egyik vezetőjének memóját dolgozta fel – arról ír, hogy hamarosan jelentős mértékben átalakítják a Facebook hírfolyamát. Ezek alapján a jövőben nagy hangsúlyt fektet majd azoktól az oldalaktól és személyektől származó bejegyzések megjelenítésére, amelyeket nem követ a felhasználó, de valamiért az algoritmusok úgy gondolják, érdekes lehet számára.

A tervek szerint a Messengert is visszatennék a fő Facebook-appba, ezzel ösztönözve arra a felhasználókat, hogy több tartalmat osszanak meg a discovery engine-ből. Azt nem tudni, így mi lesz majd a különálló Messenger sorsa, de megszűnni valószínűleg nem fog. Azt, hogy a változások mikor léphetnek életbe nem tudni, de a kiszivárgott információk alapján a Facebooknak sürgető a dolog, így valószínűleg nem kell majd sokat várni a változásokra.

(forrás)

 

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2022.06.20.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+