Quantcast
MojAndroid
(x) hirdetés

Augusztusi érzékezést pletykálnak a Xiaomi Pad 6 és Pad 6 Pro táblagép mellé, de Ultra változat is jöhet.

Egyre több a szivárgás a Xiaomi következő táblagépeivel kapcsolatban: a Pad 6-ot egy Pad 6 Pro kíséri majd, de már Pad 6 Ultra modellt is emlegetnek. Egyesek szerint utóbbi azonban csak a Pro modell 5G-képes változata lesz, és marketing céljából változtatnak nevet.

Digital Chat Station forrásai szerint ezúttal nem lesznek MediaTek chipek, az olcsóbb modell Qualcomm Snapdragon 870 lapkát kap, míg a drágább Snapdragon 888-at – ezek nem a legújabb chipek, de ma is bőven elegendő teljesítményt nyújtanak.

A túlmelegedés miatt feltehetően nem kell majd aggódni, már csak azért sem, mert egy tablet jóval nagyobb felületen képes a hő leadására. A szivárgásokban 2,5K felbontású, 120 Hz-es kijelzőt is emlegetnek, a Pro modellhez pedig nagyobb méretű képernyőt és új dizájnt is. Állítólag augusztusban érkezhetnek a Xiaomi új táblagépei.

(forrás)

A túlmelegedés miatt feltehetően nem kell majd aggódni, már csak azért sem, mert egy tablet jóval nagyobb felületen képes a hő leadására. A szivárgásokban 2,5K felbontású, 120 Hz-es kijelzőt is emlegetnek, a Pro modellhez pedig nagyobb méretű képernyőt és új dizájnt is. Állítólag augusztusban érkezhetnek a Xiaomi új táblagépei.A túlmelegedés miatt feltehetően nem kell majd aggódni, már csak azért sem, mert egy tablet jóval nagyobb felületen képes a hő leadására. A szivárgásokban 2,5K felbontású, 120 Hz-es kijelzőt is emlegetnek, a Pro modellhez pedig nagyobb méretű képernyőt és új dizájnt is. Állítólag augusztusban érkezhetnek a Xiaomi új táblagépei.A túlmelegedés miatt feltehetően nem kell majd aggódni, már csak azért sem, mert egy tablet jóval nagyobb felületen képes a hő leadására. A szivárgásokban 2,5K felbontású, 120 Hz-es kijelzőt is emlegetnek, a Pro modellhez pedig nagyobb méretű képernyőt és új dizájnt is. Állítólag augusztusban érkezhetnek a Xiaomi új táblagépei.
2022.06.07.

+