MojAndroid
(x) hirdetés

A Pixel 6 és a Pixel 6 Pro megjelenésük óta elég sok hibával küzdenek, bár a Google igyekszik mindent megtenni, hogy ezeket szoftveresen javítsa. Az eddigi próbálkozások többé-kevésbé sikeresek voltak, azonban a legfrissebb, most kiadott frissítés kapcsán valami csúnyán félrement, pedig a Google eleve nem ígért sok újdonságot a felhasználóknak.

Most az elégedetlen vásárlók a Twitter és Reddit fórumokat árasztják el panaszaikkal, amely a Pixel 6 telefonok egy rejtélyes wifi hibájára utalnak. A kommentek szerint a wifi teljesen random módon be vagy kikapcsol, lehetetlen már mentett hálózatokhoz kapcsolódni, ráadásul a bluetoothra is hatással van: kikapcsolhatja azt, majd ezután természetesen maga a wifi kapcsolat is megszűnik.

Egyes felhaszálóknak a Google azt javasolta, hogy próbálják meg a telefont újraindítani – esetleg resetelni – ám a visszajelzések szerint ez csak tüneti megoldás lehet, pár percen belül a hiba ismét jelentkezhet.

A Google valószínűleg gőzerővel dolgozik eme újabb kínos hiba kijavításán, hogy aztán a többi problémára fókuszálhasson.

2022.02.10.

Ezeket már olvastad?

+