MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap olvashattatok róla, hogy készül valamire a Withings. Hát nem kispályáznak, visszavásárolták még június elején magukat a Nokiától és bejelentették ma a Steel HR Sport okosórát. Immáron Withings márkanévvel.

A Nokia érában vásárlóknak sem kell félni, garanciájuk és midnen továbbra is él. De vicces módon a két évvel ezelőtti felvásárlás során sokan tartottak attól, hogy nem lesz többet Withings márkanévvel ellátott óra, ma már világossá vált, hogy a Nokia márkanévvel megjelent óra és mérleg, stb. lesz a ritkaság. :)

Nokia Health is now Withings

The Nokia Digital Health business was acquired by Withings co-founder Eric Carreel. The products you love will now live, once again, under the Withings brand.

Never fear: the warranty and support that comes with all Nokia digital health products is still valid.

A Steel HR Sport érdekessége, hogy beépített GPS és pulzusmérő is helyet kapott az órában. Erre mondhatja minden Apple fanboy, hogy mi ez ahhoz képest, amit az Apple bejelentett egy héttel korábban.

Nekik azt tudjuk elmondani, hogy a Withings órát készít. Nem pedig egy karra erősíthető kütyüt. Az ára a másik érv a Withings megoldása mellett. 200 EUR-t kell fizetni érte. És az utolsó érv, amiről a legutóbbi podcastban is sokat beszéltünk, az akku idő. 25 napot írnak. Ami azt jelenti, hogy ha tényleg sokat használjuk, akkor is 3 hetet biztosan eldöcög egy feltöltéssel.

Persze ezekről biztosat akkor fogunk tudni mondani, ha lesz saját tapasztalat. Bízunk benne, hogy sikerül egy tesztpéldányt szerezni a Withings új okosórájából. Újra látok fantáziát egy okosórában. :)

És a Withings Health Mate alkalmazás is Withings kiadással érhető már el a Play Store-ból, nem pedig Nokia brand alatt:

Withings Health Mate
Withings Health Mate
Developer: Withings
Price: Free
  • Withings Health Mate Screenshot
  • Withings Health Mate Screenshot
  • Withings Health Mate Screenshot
  • Withings Health Mate Screenshot
  • Withings Health Mate Screenshot

2018.09.18.

Ezeket már olvastad?

+