MojAndroid
(x) hirdetés

Itt a menetrend a várható nagy bejelentésekkel.

Vasárnap, 14:00 // Huawei

Itt nem tudjuk mi lesz, mert a P20 (igen, nem 11 lesz) úgy tűnik márciusban kerül bemutatásra Párizsban.

A meghívó és a kiszivárgott hírek szerint a P20 tripla kamerával érkezik majd. Hogy holnap 2-kor mit jelentenek majd be, ezt majd meglátjuk.

Vasárnap, 16:00 // Nokia press conference

Tavalyi év szenzációja volt a 3310-es. Ami messze nem lett akkora siker, mint amekkora a hype volt a bejelentés körül. Azonban a Nokia androidos készülékei nagyon jól sikerültek, így kiváncsian várunk miket jelentenek be idén.

A kiszivárgott képek itt is egy keretek nélküli készülékekről szólnak. Természetesen dual kamera meg ujjlenyomatolvasóval.

Vasárnap  18:00 // Samsung Galaxy Unpacked 2018

S9, holnap este. 1000 dollár körüli, iPhone X áru telefonra számítunk. Az S8-ból egyedül a dual kamera maradt ki (ami egyébként a Note 8-ban megjelent), így erre biztosan számítunk. DEX is frissülni fog a különboző kiszivárgott információk alapján.

Hétfő 8:15 // Sony press conference

Evan Blass (hivatalos szivárogtató) szerint a Sony is elfelejti a vaskos kereteket a telefonjai körül.

Xperia XZ2 és XZ2 Compact bejelentésekre számítunk.

Kedd 19:30 // Asus press conference.

Az állítólagosan érkező Asus Zenphone 5 készülék mutat némi hasonlóságot az iPhone X-hez. Persze az meg az Essentialhoz hasonlít. Tyúk vagy tojás.

Bárki, aki hiányolja a többieket, a Motorola nem tervez flagshipet kihozni, az LG a V30-at nem az MWC-n fogja bejelenteni, a G6 tavaly amennyire nagyot szólt, annyira nem sikerült jól bevezetni azt.

Ti mit vártok a legjobban idén?

Forrás: The Verge

2018.02.24.

+