[gyorshír] Lastpass prémium ingyen

Nem teljesen. De ha azt tekintjük, hogy eddig a legtöbb ember számára a prémium verzióra való frissítés igazi oka az volt, hogy mobil eszközön is elérhesse a szolgáltatásban tárolt jelszavait, akkor a mostani húzásával valóban ingyen van a prémium.

A Lastpass egy jelszókezelő. Biztonságban tartja, s minden eszközöd között szinkronizálja azokat. Mindemellett jelszó biztonsági ellenőrzés és rengeteg egyéb extra tudással van felvértezve a szolgáltatás. Viszont mint olyan, itt is előfordultak már problémák, nincs 100% biztonságos megoldás, ami online van. Nekem bejött, ezt használom. De mindenki gondolja át, hogy rábízza-e egy online szolgáltatásra az összes jelszavát!

Az eddigi havi 1 dollár sem volt vészesen drága, de ha ingyen adják, akkor örülünk. Ha eddig nem használtad a szolgáltatást, akkor regisztrálj itt (ha itt regisztrálsz, s valami véletlen folytán mégis előfizetsz, akkor az én pro verzióm is tovább fog élni)!

Ha pedig már regisztráltál, akkor töltsd az appot és hajrá! Mostantól nem kell hozzá fizetni, ingyen használható!

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager
Developer: LogMeIn, Inc.
Price: Free+

update: úgy látszik nem fogalmaztam egyértelműen, túl bulváros címet adtam, amikor gyorsan bepötyögtem a hírt. Nem kell pro, a free-vel is használható mostantól a lastpass mobil alkalmazása!

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →