MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok!
Néhány hete bekattantam és kitaláltam, hogy nekem új telefon kell. Egy Iphone 4s-esem volt. Jailbreakeltem, javítgattam stb, de mivel a harmadik Iphoneom volt, ezért sok újat nem tudott mutatni. Sokáig keresgéltem, olvasgattam Samsung s4, s4zoom, note3, iphone 5s, lg-k, SONYK. Z, Zultra, s, u, p stb.:D és így jutottam a Z1-hez.
Tmobilehoz mentem mivel részletre ők adják a legjobb árban.

Doboz, tartozékok
A dobozon semmi csicsa, a telefon képe van rajta. A fedél alatt azonnal a készülék köszönt. Egy Iphone 4shez képest hatalmas a készülék. 5″os kijelző, ami a Sony Bravia tvk technológiájával készült. Full hd tű éles kép. A kijelző két oldalán fél centis keret, a tetején és az alján 1,5 centi. Körben a keret már aluminium nem úgy, mint a Znél, ami műanyag és üveg. A keret antennaként is szolgál. A hátlap is üveg. Itt található az üveg alatt egy NFC chip és a 20,7 mps kamera!!! Belül 4 magos Snapdragon 800as proci 2,2ghzel. 3000mAhs aksi, ami első napokban 1 napig bírta. Nemrég jött egy frissítés, azóta 1,5 napot is kibír. Ez egy iphonehoz képest rengeteg! Nagyon jól bírja.
Memória 16gb, de 64ig bővíthető.
A készülék teljesen vízálló!!!!
A telefon alján hatalmas hangszóró található.

A kamerára visszatérve brutálisan jó a kamera. Sötétben nagyon jó képeket csinál. 0 fénynél tökéletes éles képeket csinál!!!!
Több extra funkciója is van. És ami a legdurvább: 3xos optika zoom van benne!!!

Androidra rátérve nem bántam meg ios után ezt választani.megszokható:)

Ár: nem olcsó. Előfizuval is 180000.

Köszönöm, hogy elolvastad! Hibákért, ha van akkor bocsi! Elég késő van:D

2013.11.03.

Ezeket már olvastad?

+