MojAndroid
(x) hirdetés

Most, hogy picit csillapodni látszik a Galaxy S széria körüli felhajtás, a bulvár rögtön másfelé fordítja a fejét. A sok találgatás és pletyka közepette két népszerű termékcsalád került a média kereszttüzébe. Az egyik a közelgő Google I/O miatt természetesen a Nexus, míg a másik a Galaxy Note, pontosabban ezeknek a következő verziói. Most az utóbbiról kerültek ki információk, melyek talán picit túlmutatnak a képzeleten.

A SamMobile a Korean Times-ra hivatkozva közli a friss infókat. A következő nagy esemény, amely nem specifikálódik egy-egy gyártóra, a nyáron tartandó IFA 2013 kiállítás lesz Berlinben. Mint az az S4 bemutatásakor is beigazolódott a pletykák olykor nagyon közel állnak a valósághoz. Mit jelent ez? Azt, hogy van okunk figyelni a Samsung háza táján felröppenő információkra, melyek a következő modelljeiket érintik.

Úgy fest a kijelzőháború még mindig nem akar csillapodni, mindig az a nyerő, akinek nagyobb üveg borítja a telefonja előlapját. A Note III esetében ez elvileg egy 5,9 colos Amoledet jelent, ami természetesen FHD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású lesz. ezen kívül még annyi szivárgott ki, hogy a teljesítményért a nyolcmagos processzor fog felelni, ahogy az várható is volt. A hírforrás azt is tudni véli, hogy akár már a harmadik negyedévben magunkénak tudhatjuk az új phabletet, feltéve, ha lesz akkora zsebünk, amiben hordani tudjuk az óriást.

Zárásképp azt említeném még meg, hogy igaz, hogy a Note következő verziójára volt kihegyezve a hír, de a másik félévben új Galaxy modell is a piacra kerülhet, mely a Fonblet nevet viseli. Annyit lehet róla tudni, hogy első körben egy 5,8 és egy 6,3 colos monstrum fog megjelenni a piacon.

Forrás: Sammobile
Kép: Pocketlint

2013.03.19.

+