MojAndroid
(x) hirdetés

Ha hihetünk a knowyourmobile.com forrásának, akkor elvileg ez lesz az év vége felé megjelenő Galaxy Note 2.
A forrás szerint 5,5 incses Super AMOLED kijelzője lesz (a pletykák szerint rendes RGB-mátrix elrendezésű, és nem pentile, de a forrás erről nem írt semmit), processzora az S3-ban is található négymagos Exynos 4 SoC lesz benne 2GB ram társaságában. Kamerája a pletykák szerint ugyanaz lesz, mint ami az S3-ban is található, illetve az első Note-ban bemutatkozó S-Pen szolgáltatások is megtalálhatóak lesznek benne. A színválasztékról, és háttértár-méretekről még csak pletykákat se találtam, de az nyilvánvaló, hogy minimum 16GB rendelkezésünkre fog állni, illetve a képen található fehér szín is eléggé valószínű. Mivel jelentek meg pletykák arról, hogy esetleg valamikor a jövőben megjelenik egy fekete S2 variáns is, így elképzelhető, hogy a Note2-ből is lesz fekete. Tömegéről és méreteiről sem jelentek meg még csak pletykák sem, de a fényképet elnézve nem mondható se kicsinek, se könnyűnek.

A kép alapján a Samsung ezt a modellt valószínűleg azoknak szánja, akiknek inkább az S2 formavilága tetszik, és az S3 formája miatt nem váltottak arra.

Mint korábban írtam, megjelenése elvileg az év végére várható, és figyelembe véve az S3 megjelenési árát, szerintem megjelenéskor nagyjából 200-220 Mátyás Király portré lesz az ára függetlenül.

2012.08.17.

+