MojAndroid
(x) hirdetés

Mindig is szerettem az Androidot a testreszabhatósága miatt, de most ismét van mit bemutatnunk. A Mycolorscreen egy olyan oldal, ahol kreatív Androidos home felületeket mutatnak be az alkotóik. Az Androidpolice-nak köszönhetően nem kerülte el figyelmemet ez az alkotás és azonnal tudtam, hogy írni szeretnék róla. Nem azért, mert tetszik ez a home felület, nem is azért mert felraktam magamnak vagy fel akarnám tenni. Egyszerűen csak remekül példázza, hogy mennyire a saját kedvünkre alakíthatjuk a kedvenc készülékünk felületét anélkül, hogy bármilyen szinten a rendszerhez kellene nyúlnunk.

4db ingyenes, egy 2 dolláros alkalmazás (csak a képrenyőzárhoz kell, ki is lehet hagyni) és rengeteg kreativitás segítségével készítette el a felületet az alkotója. Ha tetszik, csak töltsd le az alkalmazásokat a Google Playről és telepítsd őket. Majd töltsd le az alkotótól a fájlokat, amiket ő készített (ikonok, háttér stb.) és tömörítsd ki a készüléked SD kártyáján. Ezután már csak a videón látható utasításokat kell követned és voilá.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=zQKjt1LGGT4]

Ennél már csak az lehet még jobb, ha rendelkezel (vagy ismersz olyat, aki tud segíteni) elegendő grafikai tudással és magadnak készítesz ikonokat, hátteret. Hiszen az eszközök adottak, ezen alkalmazásokkal megvalósíthatod a saját stílusodat.

2012.08.04.

+