MojAndroid
(x) hirdetés

Jó hírünk van a női Androidos tábornak, ugyanis megújult a JOY Magazin okostelefonos alkalmazása, és már elérhető az újabb változat az Androidos készülékekre is! Bár sok szolgáltatás kapott benne helyet, a navigálás mégis egyszerű maradt. Megtalálhatjátok benne a joy.hu legfrisseb híreit, horoszkópot, és az app nagy segítségetekre lesz a JOY Vásárlási Láz alatt is, ugyanis az esemény összes helyszínének címe, elérhetősége, térképes adatbázisa megtalálható benne országos szinten! A helyszíneket szűrhetitek márkánként vagy helyszínenként, sőt, pl. egy üzletre tappantva még el is navigál Titeket a Google Maps segítségével.

Ez azonban még mind semmi! A Vásárlási Láz szolgáltatásain kívül megnézhetitek a JOY-os videóinkat, találhattok QR olvasót, és a JOY Twitter folyamát is nyomon követhetitek. Ezen kívül a megjelent JOY-okról is olvashattok, valamint elő is fizethettek a magazinra!

Ha pedig be vagytok jelentkezve a Facebook vagy Twitter profilotokkal az alkalmazásba, akár Like-olhattok és meg is oszthattok egy gombnyomással bármit!

Az alkalmazásnak azonban a legérdekesebb funkciója a Képeslap menüpontban található, ahol különböző hátterekkel fényképezhetitek magatokat. A képek megoszthatók, vagy elmenthetők a saját képeitek közé, illetve az alkalmazás saját galériájában.

A JOY alkalmazása ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból, vagy az alábbi QR kód segítségével.

2012-05-11-joy_qr_kod.png

2012.05.12.

+