MojAndroid
(x) hirdetés

A Streamd.in nem egy új szolgáltatás. Egy olyan oldal, ami két dolgot tesz, de azt szépen és jól. Megmutatja, hogy akik a geolokációjukat engedélyezik a Twitter üzenet küldésekor, azok hol vannak pontosan a térképen. Illetve az oldalról, s az alkalmazásból is, twitter üzenetet küldhetsz a nagyvilágba. Ez egy jópofa dolog, aki ismeri a Foursquare, vagy a megboldogult Gowalla alkalmazásokat, az ismeri ezt a fajta játékot.

A Streamd.in térképén megjelenő emberekkel mit kezdesz, ezt Rád bízzuk. Jó érzés látni embereket Magad körül, vagy az nnyugtat meg, hogy Te vagy az úttörő, s még senki se twittelt az adott helyről? Életet menthetsz, öngyilkosjelöltek felkutatásával, s megmentésével, vagy szingli életedet fejezed be egy potenciális partner csiripelését látva a szomszéd lépcsőházban, ezek mind benne vannak a lehetőségek között. Számomra a Streamd.in egy ötletes összekapcsolása két remek szolgáltatásnak (Maps, Twitter), s nem véletlenül nem engedélyezem a Twitteren a lokációhoz való hozzáférést (szép magyar duplatagadás). Ez azonban egy későbbi hosszabb másik bejegyzésnek a tárgya lehetne.

Az alkalmazás hasonlóan egyszerű, mint maga az oldal, ezért 4 csillagot adok neki. Nem sokat tesz, de azt jól teszi. Külön dicséret, hogy tableten és telefonon is tökéletesen működik. Jó szórakozást Nektek, nézzétek meg ki miről beszél körülöttetek!

2012.05.01.

Ezeket már olvastad?

+