MojAndroid
(x) hirdetés

Bár folyamatosan kapok reklám anyagokat és közleményeket, ezeket nem szoktam közölni, mert egyrészt nem tartom a legtöbbet közlésre érdemesnek, másrészt, úgyis megteszik más blogokon, harmadrészt majd ha lesz teszt készülék, akkor írunk róla úgyis. Most viszont kivételesen egy jó hírt megosztok veletek, ami mindjárt kettő. :)

Kezdjük a két újonnan bejelentett készülékkel. Kis kézzel rendelkezők nem fognak örülni, de a többieknek jó hír, hogy a Samsung Koreában bejelentette a Galaxy S II LTE és Galaxy S II LTE HD készülékeket. Mind a kettő 4,65 hüvelykes kijelzővel kerül forgalomba. Viszont utóbbi a nagyobb dobás. Ez kérem szépen egy 1280×720-as SAMOLED HD kijelző. Tehát HD ready felbontás a tenyerünkben. Azt hiszem ezt kár is tovább ragozni. További információk és kép a készülékekről itt.

Most pedig térjünk rá a jó hírre. Számomra azért volt fontos megírni ezt a posztot, mert szerintem nagyon jó dolog, hogy van olyan Androidos készülék, mely önmagában is képes felvenni a versenyt eladásokban a konkurenciával. Nos, a Galaxy S II átlépte a 10 milliós határt. Ami azt jelenti, hogy 1,23 másodpercenként a világon elkel egy S II. Ráadásul az Amerikai piacon még csak most fog nyitni a készülék. Alább a sajtóközleményt olvashatjátok.

Már 10 millió eladott példánynál jár a Samsung GALAXY S II

Budapest, 2011. szeptember 26. – Világszerte immáron tízmillió darabot adott el a Samsung legnépszerűbb okostelefonjából, a kimagasló teljesítményéről és könnyű kezelhetőségéről közismert Samsung GALAXY S II-ből, megduplázva ezzel az első nyolc hét ötmilliós értékesítési darabszámát.

A Samsung GALAXY S II a Samsung okostelefonjainak zászlóshajója – egy alig 8,49 mm vastag, könnyű, kétmagos készülék, amely a ragyogó SuperAMOLED PLUS kijelzőt kiemelkedő teljesítménnyel és a világ leggyorsabban növekvő mobil operációs rendszerével, az Androiddal párosítja. Az okosmobil ezeken felül hozzáférést biztosít a négy Samsung Hubhoz is (Music, Game, Social, Readers), amelyek révén a felhasználók könnyedén elérhetik az őket érdeklő zenéket, játékokat, könyveket és közösségi szolgáltatásokat.

„Áprilisi rajtja óta, azaz mindössze öt hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert a Samsung GALAXY S II a felhasználók körében szerte az egész világon. Az értékesítés terén elért sikerünk az élő bizonyítéka a Samsung okostelefonos szakértelmének” – mondta JK Shin, a Samsung mobil üzletágának elnöke és vezetője.

2011.09.26.

Ezeket már olvastad?

+