MojAndroid
(x) hirdetés

A Deja magasan képzett szakembergárdájának köszönhetően ma hajnalban az androidportal.hu az eddigi (a magas látogatottság miatt szerencsére kinőtt) hosting környezetből saját, szintén Deja szerverparkon belüli szerverre költözött. A költözés legelső hatását remélhetőleg már most érzitek: sokkal gyorsabb lett a site, vagyis remélhetőleg egységidőn belül sokkal több felhasználót fog kiszolgálni. A hosszútávú hatást majd folyamatosan használjuk ki: ez a költözés a portál megújulásának egyik fontos lépése, lehetőségünk nyílik egy csomó mindenre a háttérben, ami eddig macerásabban volt megoldva. Növekszünk, na!

Ha az oldalon bármi hibát tapasztalsz, kérjük, hogy jelezd a lipilee kukac androidportal emailcímen, vagy személyes üzenetben. Reméljük, hogy az új sebesség elnyeri a tetszéseteket!

Update: Az átállás után volt pár döccenés a site működésében, néhány konfigurációs érdekesség miatt. A Deja csapat tegnap esti áldásos működésének köszönhetően ezek a döccenések remélhetőleg megszűnnek. Ha bármi furcsát tapasztalsz, szólj!

2011.09.22.

+