MojAndroid
(x) hirdetés

Ma végre megérkezett a hónapok óta ígért ZeptoLab játék, a Cut The Rope. Természetesen az iOS oldalról érkező fejlesztők azon sorát követik, akik valamiért nem tudnak normálisan működni (lásd Rovio – Angry Birds). Értsd, a játék nem az Android Marketre érkezett, nem az Amazon Android Appstore-ba, hanem a Getjar-ra. Ez ugye az egyik új versenyző az Android világában.

Igazából eddig a fekete leves és most jöjjön ami pozitív. A portolás jól sikerült, a multitouch működik, a fizika és a grafika rendben van. Ráadásul a játék ingyenes, szóval van okunk örülni. 7 szekció érhető el jelenleg,a többi coming soon. De mivel ez a 7 szekció több száz pályát jelent, egy jó darabig el lehet vele lenni :)

A játék maga nagyon egyszerű, el kell vágni a kötelet, ahogyan a játék címe is mondja. Vagy nem. Mert van amikor fújtatókat kell használnunk. Vagy van amikor… de ezt majd kitapasztaljátok és igazából minden szónál többet ér egy videó. Nézzétek meg. Nem véletlenül az egyik bestseller játék odaát. Ja, hogy ha a getjar-on van, akkor hogyan lesz meg nektek is? m.getjar.com a mobil böngészőjéből, Cut The Rope megkeres, download.

Gingerbread-en (2.3+): Ha letöltötted install és örülünk.
Gingerbread alatt (Froyo, Éclair stb.): Egy Downloadhelper.apk-t tölt le, ez install, majd menj vissza az oldalra és újra download a Cut The Rope-on, ekkor már azt tölti le. install, örülünk.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=8xPUdFaraoQ]

2011.06.24.

Ezeket már olvastad?

+