MojAndroid
(x) hirdetés

Megérkezett az egyik nagyon várt játék Androidra. Azok vannak előnyben, akik megcsinálták anno az Amazon Appstore elérést, kamu amerikai címmel, e-mail címmel stb. Ugyanis jelenleg csak ott elérhető a játék, sőt a mai napon ingyenesen. Elméletileg azoknak sem kell bánkódniuk, akiknek ez nincsen meg (bár a napi ingyen program miatt szerintem érdemes amúgy is), elvileg 2 hét múlva érkezik az Android Marketre is, 3 dolláros áron (amit szerintem bőven megér). Szóval a Popcap nem bízta a véletlenre, nem Amazon Appstore kizárólagos a játék, csak előnyt kapott az alternatív piactér.

De miről is van szó? Adott egy halom zombi, akik mindenáron be akarnak jutni a házunkba és adottak a növények, akik úgy gondolják meg kell ebben akadályozni őket. 50 pálya, különböző növények és játékmenet. Alapvetően minden pályán nekünk kell elhelyezni a növényeket, amik a védelmi funkciókat látják el. Ehhez napfényre van szükségünk. Nappal ezt nyerhetjük a napból is, de mindenképpen ültetnünk kell napraforgókat is, hogy gyorsabban gyarapodjon a rendelkezésre álló napfény mennyiség. Később gombákból is nyerhetünk napfényt, szóval érdemes figyelni arra, amit a játék információként ír. Ad egy kis csavart a játéknak, hogy van olyan pálya, ahol nem a napfényből költhetünk virágokra, hanem futószalagon érkeznek, nekünk csak el kell helyezni a pálya megfelelő pontján.

Természetesen adott pályán csak adott mennyiségű növényt használhatunk, tehát érdemes okosan választani. Értsd hiába van 10-12 féle növény, amit használhatnánk, ha adott pályán csak 8-at használhatunk. Kellemes szórakozást mindenkinek. A letöltéshez pedig ajánlott Wi-Fi (Amazon Appstore-ból másképp nem is engedi letölteni), mivel a játék 75MB-os mérettel rendelkezik. Végezetül pedig itt van egy kis zenés videó:

 

Amazon Appstore

2011.05.31.

+