MojAndroid
(x) hirdetés

Bevallom, fizetős Market híján alternatív forrásból már ismertem a játékot, amely a konkurens platformon igen jól szerepelt – hét játéka, miazmás -, köszönhetően a kellemes grafikának, jó hangoknak és a pörgős játékmenetnek. Mivel már van fizetős Marketünk, gondoltam megvásárolom ezt is többek között, de azt mondta a Market, hogy ez az én országomban nem lehetséges. Nos, írtam a fejlesztőnek (és még több másik alkalmazás fejlesztőjének is), hogy hello hallo, minket is rakjanak fel a térképre. Ma reggel itt volt a válasz a postafiókomban és már meg is vásárolható a játék. Ezt csak azért írtam le, hogy ha netalán van valami, amit szeretnél megvásárolni és nincs a Marketen, akkor nyugodtan írj a fejlesztőknek – angolul – mert lehetséges, hogy nem követik a napi változásokat, ahogyan az Angry Mob Games sem és csak arra van szükség, hogy engedélyezzék Magyarországot is (az Android Marketen csak azon országok felhasználói tudnak letölteni egy alkalmazást, amelyeket a fejlesztő engedélyezett).

Thanks a lot for letting us know about this issue. We weren’t aware of these recent changes.
You should be able to buy Guerrilla Bob now.

All the best,
Bogdan

Angry Mob Games

No de lássuk a játékot. Mi vagyunk Guerrilla Bob és le kell zúznunk mindenkit, aki szembe jön. Különböző fegyverekkel (dupla Uzi, gépágyú, lángszóró stb.) vitézkedhetünk, kapunk néhány főellenséget, vannak érdekes részek a játékmenetben (nem lövöm le a poént, de nem csak megyünk előre végig, mint az eszement), találhatunk titkos részeket a pályákon illetve különböző teljesítmény vagy életerő növelő tárgyakat is.

Az új verzió már a multiplayer módot is támogatja, akár platformok között is. Nem is ragozom tovább. Ahogy a GameTrailers írta: Rambo egy senki Guerrilla Bobhoz képest. Kalandra fel! A Marketen van lite verzió annak, aki ingyenesen próbálná ki, teljes, Tegra2-höz THD és XPeria PLAY verzió is. Sajnos az appbrainen csak a teljes és a THD verzió látszik, a Marketet pedig nem lehet szépen linkelni, de a Marketen rákeresve megtaláljátok mindegyiket.

2011.05.15.

+