MojAndroid
(x) hirdetés

A magyar Humble Engineering jóvoltából újabb magyar játékkal gazdagodott a magyar sarok az Android Marketen: a Don’t Mind the Mine remek kikapcsolódást nyújt munka mellől, vagy azon a bizonyos hétvégi napon, amikor a kanapéról felkelni se nagyon van kedvünk. A Tovább után játékleírás és egy kis meglepetés a fejlesztőktől!

A játék első blikkre egy aknakereső, de érdemes második blikket is vetni, mert igazából nem az! A srácok továbbgondolták az aknakeresősdit, és a reverse engineering mellett döntöttek: a Don’t Mind the Mine-ban ugyanis visszafelé kell gondolkodni, és nem elkerülni, hanem éppenhogy összegyűjteni az aknákat. Az első negyed órában kicsit bután néztem, nehezen állt át az agyam, de talán éppen ezért bejövős ez a játékmód: ha az aknakeresőt már-már reflex-szerűen oldod meg, a Don’t Mind the Mine újra gondolkodásra fog sarkallni. Az “alap” (fordított) játékmódot aztán űzhetjük az óra ellen különböző nehézségi fokozatkoban, “Miny” ellen (ő a Humble ai), és (megint pluszpont) barátaink ellen is – a telefonkörbeadogatós társas módban akár négyen is. Ha választunk magunknak usernevet, a legjobb pontszámainkat a neten is viszontláthatjuk, a globális ranglistában. És még egy aranyos vonás: a badge-ek. Én persze egyelőre rookie vagyok és kicsit kevesebb fogam van, mint a lányomnak, de látok itt unlockolni való “time traveler”, “continuum warper”, “Mr. Tell”, és egyéb badge-eket. Mérnökhumor, szeretem!

Mindezt a Humble srácok aranyos designnal, és jó angolsággal (“OK” gomb helyett “I’m awesome” gomb, valaki?) oldották meg, úgyhogy az biztos, hogy a tesztalkalmazásból maradós alkalmazás lesz a telefonomon a Don’t Mind the Mine.

És ez még nem minden!

A Humble srácok annyira szeretnek téged, androidportal.hu olvasót, mint mi, és emellett nem mentek el szó nélkül – idézek, figyelj!

Ja, és még valami: gondoltunk ám az olvasóitokra is. A játék jelenleg ad-supported, azaz reklámok jelennek meg a játék során. Azonban az első 100 leggyorsabb olvasótok reklámok nélkül élvezheti a játékot.

A reklámok eltávolításához ehhez az Ad-Removal Key-re van szükség:
DP-APORT-XHB6I

A kulcsot a játék in-game menüjében kell beírni, amitől kikapcsolódnak a reklámok. (A kulcs helyességét a játék egy szerver segítségével ellenőrzi, s az első 100 próbálkozást fogja engedélyezni.)

Úgyhogy irány a Market, és a leggyorsabbak reklámok nélkül élvezhetik ezt a remek kis játékot.

2011.05.09.

+