MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung ma 4 új alsó-középkategóriás okostelefont jelentett be, lényegében a Galaxy S kistestvéreit. A készülékek bevallottan a Galaxy S sikerét próbálják meglovagolni – a Samsung azt reméli, hogy a 10 millió eladott Galaxy S után az alsóbb szegmensekben is legalább ekkora sikert ér el ezekkel az új eszközökkel.

A fenti képen balról jobbra haladva egyúttal képességben is lefele változnak a specifikációk. Mindegyik telefonban alapfelszereltség részét képezi a négysávos GSM, EDGE, 3G, Bluetooth, WiFi és AGPS. Ezen felül a következő jellemzőkkel bírnak:

  • Galaxy Ace: 3,5″-os HVGA felbontású kijelző, 800 MHz-es processzor, 150 MB memória, 5 Megapixeles kamer. Ez a készülék gyárilag Google hangkereséssel és ThinkFree dokumentumnézegetővel érkezik.
  • Galaxy Fit: 3,3″-os QVGA felbontású kijelző, 600 MHz-es processzor, 150 MB belső memória; ez a készülék a “web használatára” van optimalizálva
  • Galaxy Gio: 3,2″-os HVGA felbontású kijelző, 800 MHz-es processzor, 150 MB belső memória, 3 Megapixeles kamera
  • Galaxy Mini: 3,14″-os, QVGA felbontású kijelző, 600 MHz-es processzor, 158 MB belső memória. Ezen felül szintén beépített Google hangos funkcionalitással, valamint QuickOffice dokumentumkezelővel szállítják.

A telefonok elsőként az orosz, később az európai, kínai és indiai piacokon kerülnek forgalomba, USA forgalmazásról nincs szó. A készülékeket a Mobile World Congress-en fogják hivatalosan bemutatni.

2011.01.26.

+