MojAndroid
(x) hirdetés

Komolyan mondom, eladom az autómat, és tolok egy gyorstesztet erről az appról a G1-emen. Ja nem: eladom az autómat, a lakásomat, és egy pár rokont, mert kell hozzá vennem egy repülőt is. Á, az se elég. Akkor csak blogbejegyzés lesz.

Szóval 12 500 amerikai dollárért utánad dobják a SafeCell nevű alkalmazást. Hogy mit csinál az alkalmazás? Bluetooth-on csatolja a telefonodat a magánrepülőd műholdas kommunikációs rendszeréhez, hogy nehogy nélkülöznöd kelljen a kedvenc Androidos eszközödet, amíg átérsz a föld másik felére, és nehogy elvesztegess egy értékes percet is.

A cég (ASiQ Limited, egyenesen a kilencvenes évekből!) kellő cinizmussal áll hozzá a kérdéshez a sajtóközleményben. Hogy a whatsnew.html oldalukról idézzek:

Worlds Most Expensive Mobile Phone App

Melbourne Australia Wed 16th Dec 2010 ASiQ Limited Australia announced today the world’s most expensive mobile phone App

If you think $12,500 for a mobile phone App is expensive, then think again. If you own a private jet and it lets you use your mobile phone in-flight to make a phone call, it’s cheap. Particularly when you consider that conventional aircraft mobile phone systems can cost up to five hundred thousand dollars.

Az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy az alternatív megoldások (mint látjuk) sokkal drágábbak. De akkor is.

Mostantól időnként megnézem majd, hogy a telefonomon fel van-e telepítve ez az app. Ha nem, akkor bemegyek dolgozni.

(Aki esetleg meg akar szponzorálni egy gyorstesztet erre az appra, az nyugodtan írjon nekem, biztosan kitalálunk valamit. Ígérem szuper alkalmazásteszt lesz, mondjuk egy Budapest-Hawaii-Sydney-Budapest trip keretében.)

2010.12.20.

Ezeket már olvastad?

+