MojAndroid
(x) hirdetés

Ezen a héten maga alá temetett a meló, úgyhogy ma minimál játékos tesztet kaptok: arra az esetre ajánlok alkalmazást, amikor maga alá temet a meló (nahát!), és csak olyan játék fér bele, ami pár percnél (egészségügyi miniszteri rendelet szerinti egészségügyi szünet, ugye) nem tart tovább. (És tapasztalatokat leírni se, hehe.)

Ez pedig ezen a héten az iBasket. iPhone-on nagy királynak számít (úgy hallottam), egyszerűségében nagyszerű. Természetesen palánkra kell dobálni (a labda ballisztikus tulajdonságokkal repül, és az ujjaddal indítod meg az irányba) és gyűjteni a pontokat. Ha csont nélkül dobod be, kapsz extra időt az alap 60 másodpercen felül, ha távolról találsz be, vagy figurázol (pl. egyik labdával ütöd be a másikat, ilyen is van), szorzókat kapsz. Ezzel együtt viszonylag gyorsan vége a játéknak, a pontjaidat pedig posztolhatod a Facebookra, ha nagyon utálod a közvetlen ismerőseidet.
A játék nem egyszerű, illetve jól csinálni nem az. Nekem maximum 1300 pont körül sikerült dobálni, de amennyire látom, simán van, aki ennek a 20-30-szorosát is bedobja — hiába, az USA a kosárlabda királya, nem pedig én.

A sebességre az általam birtokolt lassú eszközön többnyire nincs panasz, vagyis az általad birtokolt eszközön szinte biztos pattanni fog – érted, pattanni.

Az iBasket tehát nem egy világmegváltó játék, de “napjaink rohanó világában” pont jó egy kis agykikapcsolásra, ujj-ügyesítésre.

2010.10.24.

Ezeket már olvastad?

+