MojAndroid
(x) hirdetés

Nos, az előző telefonom egy SonyEricsson m600i volt! Eljött a váltás ideje, mert olykor már nem működött rendeltetés szerűen ( kikapcsolt, lefagyott, nem találta a hálózatot ). Mivel nem vagyok olyan, aki havonta cserélgeti az eszközeit, ezért mindenféleképpen úgy néztem készüléket, hogy ne kelljen jó ideig lecserélni.

Első szempontom a wifi volt, mert fontos lett számomra, hogy akkor is tudjam ellenőrizni a mailjeimet – vagy csiripeljek egyet -, amikor nem vagyok otthon, és ezért ne kelljen olyan gépek elé leülnöm, amiknek kétes a biztonsága. Aztán egyre többet cikkeztek a Hero-ról, megnéztem a HTC oldalon a bemutató videóit és akkor jött az érzés: “Ezt a telefont nekem találták ki!”. Bár az Androidot nem ismertem még akkor nagyon, de gond nélkül tudtam bizalmat fektetni belé, a Sense UI felület szintén valami olyan volt, ami nemhogy csak praktikus, de “cool” is! A Google-ben még nem csalódtam (bár a Google Wave-et nem igazán értem), HTC-ről szintén nem hallottam rosszat, Nokia telefont pedig nem akartam, a Symbian-t már elég gyengének tartottam, háztartási elektronika gyártó cégek pedig szóba sem kerülhettek nálam.

Aztán kb egy hónapnyi gondolkodás – és használt Herok utáni kutátás – alatt találtam egy hírdetést, amire nem mondhattam nemet, majd 2 napon belül le is rendeztük az üzletet.

Szerintetek megbántam ? :)

Tom
2009.10.30.

+