Minden blogja

CyanogenMod telepítés

Sziasztok!

Szeretném bemutatni a weboldalamat, melyet azért hoztam létre, hogy ismertessem és népszerűsítsem a CyanogenMod-ot. Véleményem szerint az emberek többsége bizonytalan a rootolással és a ROM cserével kapcsolatban. Pedig ezek nem nehéz dolgok, és igazából ebben rejlik az Android nyíltsága! Az én célom az volt, hogy egy oldalra szedjem össze az összes információt, mely szükséges egy custom ROM telepítéséhez. A leírásokból megtudhatjátok:

Appvasárnap

Elég unalmas hét áll mögöttünk, sehol egy ROM bejentés, esetleg valami új telefon vagy tablet...

OH WAIT :-)))))999

Lássuk a N6-Lillipop bejelentések utórengéseit - mert persze Rumcájsz jóvoltából már minden fontosat tudhatunk a Android 5.0 Lollipopról, az új Nexusról, sőt, még kontextust is kaptunk a többi aktuális zászlóshajóhoz képest...

Pár kapcsolódó érdekesség azért napvilágot látott a hét hátralevő részében is:

Kingston DataTraveler microDuo 3.0 - csapó kettő

A héten volt egy születésnapi nyereményjáték az oldalon. Én nyertem az egyiket a két pendrive közül. Véleményemet az alábbi videóban mondom el:

Az előző, szintén a termékkel foglalkozó bejegyzésben a hozzászólások között pár kérdést találtam amikre tudom a válaszokat. Hajtás után le is írtam őket.

Az eszköz működik Nexus 5-tel?

Nexus 6 vs. iPhone, X, Galaxy Note, S5, G3, One

A táblázatok szerelmesei örülhetnek, a Droid Life egy újabb összehasonlítást tett közkincsé, ezúttal a vezető mobiltelefonokat hasonlították össze egy táblázatban. Annyi biztos, hogy papíron jól néznek ki a számok, kérdés hogy muzsikál majd mindez a valóságban.

Jó böngészést!

Itt az Andoid nyalóka

A tavalyi hisztériát mellőzve mutatták be ma a következő Android verziót, és az ilyenkor esedékes új Nexus eszközöket (jelen esetbe hármat). Idén is a szerény módját választották a bejelentésnek, amivel ugyan szembemennek a mobil trendeknek, de hát a Google sosem a tucatgyártók, vagy konzumidióták gyártójának szerepében próbált tetszelegni.

Samsung Galaxy K-Zoom - Hiánypótló vagy felesleges kütyü?

Szeretett munkahelyem jóvoltából kezeim közé került egy Samsung Galaxy K-Zoom és nem nagyon tudtam mit kezdeni vele, ezért úgy gondoltam, leírom a tapasztalataimat.
Nem fogok kimerítő készüléktesztet írni a telefon/fényképezőgépről, inkább arra próbálok rájönni, hogy mire is jó.
Telefonnak álcázott fényképezőgép vagy fényképezőgépnek álcázott telefon? Sajnos a kérdésre a választ még nem találtam meg, de valaki nálam okosabb talán felhomályosít :)

Virtual Regatta - jó ötlet tökéletesen elrontva

A tegnap indult Volvo Ocean Race követhető online. A 7 csapat, 7 hajó tegnap indult útnak Spanyolországból, s tartanak Fokváros felé. November elején fognak megérkezni. Minden csapat tájékoztat a megfelelő közösségi médiafelületeken, s az állás a hivatalos weboldalon is folyamatosan frissítve van.

A hivatalos alkalmazás remek. A promó videótól az utolsó pixelig rendben van.

Appvasárnap

Napos időnk van (a cikk írásának pillanatában), remélem mindenki kint ül a napon promiscuous módban és gyűjti be az év utolsó érdemi napsugarait és a heti alkalmazás híreket! Ja, hogy azok még nincsenek? Dehogynem, vigyázzoda!

Először is: új Play Store!

Bizony, a Play Store sem kerülhette el a materializálódás maximális manifesztálódását, szépen lassan rolloutolódik mindenkinek. Aki nem bír várni, innen is leránthatja az APK-t. Ja és: új ikon! Figyeld:

Mekkora már!
(Kicsi.)

Frissült/új/érdekes

Merre tovább HTC?

A HTC tegnapi "Double Exposure" című bejelentésében sok izgalmas dolgot láthattunk. Választ is kaptunk a nemrég feltett kérdésekre. Mit kaptunk tegnap? De miről szólt igazából az esemény?

Szerintem arról, hogy a HTC teljesen újrapozicionálta magát. A HTC, amit mi az igényes telefonok gyártójának tartottunk (sajnos az utóbbi időben érdemtelenül kicsi piaci részesedéssel), mostantól szoftverfejlesztő (Zoe), s kameragyártó (Re) vállalat is.

Oldalak

Subscribe to Minden blogja