MojAndroid
(x) hirdetés

Fotózni mindenki szeret. A fényképek pedig úgy érdekesek, ha nem a telefonod memóriájában pihennek, hanem megosztásra kerülnek. Tudom, instagram, snapchat, facebook, twitter erre van kitalálva. Azonban az oda feltöltött képek “csak” felkerülnek.

Vannak filterezési lehetőségek az instagramon, hasonlóan a többi oldalon is, de igazán egyedivé nem tudod tenni a képet. A Possible Games és a Telenor viszont pont erre az igényre nyújt megoldást a #mostvagyok alkalmazás megjelenésével.

Nem mellesleg aki a közösségi oldalakon otthonosan mozog, az tudja, hogy ma hashtag nélkül feltenni bármit az olyan, mintha meztelenül lépne ki az utcára.

Az alkalmazás végtelenül egyszerű. Használhatsz már meglévő képeid közül egyet, vagy készíthetsz egy újat. A képet amit beolvastál ezután egyedi #mostvagyok hashtaggel tudod ellátni.

04-12-16_04-42-33

Arra is lehetőség nyílik, hogy keretet adj a képnek. Az így elkészült, #mostvagyok képedet pedig küldheted az alkalmazásból egyenesen a

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

faladra, vagy lementheted a telefonra, s felteheted más közösségi oldalra, vagy csak e-mailben, messenger alkalmazásban megoszthatod a barátaiddal.

A legújabb frissítéssel érkezett az alkalmazásba a kivágás (crop) és a forgatás (rotate) funkció is. Ezekkel teljesértékű az alkalmazás. Amikor az appból fényképezünk, egyértelmű, hogy függőlegesen tartjuk a telefont. Azonban régebbi fekvő (landscape) formátumú képek “mostvagyokosításánál” jól jöhet a vágás és forgatás funkció.

Mostvagyokra fel!

#mostvagyok
 #készen

MOSTVAGYOK
Price: Free

 

(x) hirdetés
2016.04.18.

+