MojAndroid
(x) hirdetés

Ti lehet, hogy nem, de én biztosan. Mert kényelmes. Meg mert rossz beidegződéseim eddig azt hitették el velem, hogy jól van úgy, ahogy csinálom. Najó, igazából a kényelem az oka az egésznek. Este amikor hazaértem, bedugom a telefont, s reggel 100% töltöttség mellett indulok munkába. De ez nem jó.

A Business Insider egy részletes cikket közölt az akkumulátor töltésről. És bizony mit írtak le benne? Hogy nem jó, amikor a telefont 100%-os feltöltött akkuval a töltőn hagyjuk. Így az én fenti módszerem sem az. Ja, az sem annyira jó, ha úgy egyáltalán 100%-ra feltöltjük. Igazából napközben praktikus töltögetni. A cikk ennél persze sokkal részletesebb. Érdemes elolvasni.

Amiért itt gyorsan megemlékezem a dologról, az az izgalmas kérdés, hogy felmérjük, egyedül vagyok-e elkényelmesedett éjszakai töltögető. Vagy az egész Androidportal közösség rosszul töltötte eddig a telefonját? Vagy hülyeség a cikk? Vagy tulajdonképpen tökmindegy, mert a Ti telefonotokban még cserélhető az akku, s ha kinyírtátok, úgyis kicserélitek? Esetleg amikor már az akku nem az igazi, lecserélitek a telefonotokat?

Írjátok meg nekünk, Ti hogy töltitek a telefonotokat! Mit lehet tenni azért, hogy a lehető legtovább bírja a telefon (itt most nem arra gondolok, hogy tartsuk egész nap repülőgép üzemmódban, mert akkor alig fogyaszt)?

GÉPHÁZ: Átmenetileg lecseréltük a beépített kommentmotort. Most a Disqus motorját használjuk. Ha beválik, marad. Ha problémátok van vele, azt is osszátok meg! Reméljük a töltésre vonatkozó kommentek lesznek többségben. ;) Köszönjük. 

2015.09.13.

+