MojAndroid
(x) hirdetés

Emlékezhetünk (volt Picplz felhasználóként én pl. különösen fájón), hogy a Picplz, amely valaha valós alternatívának tűnt az (akkor még Androidra nem elérhető) Instagrammal szemben, június elején bejelentette, hogy nincs tovább, bezárják a szolgáltatást, a felhasználóknak pedig le is út, fel is út. A szolgáltatás azóta már tényleg leállt, de a régi felhasználók még szeptember 3-ig letölthetik a fotóikat, amelyeket csak azután töröl a cég.

Ha eddig ezt nem tetted meg, most érdemes lehet: az Indafotós barátaink felajánlották, hogy Picplz felhasználóknak annyi tárhelyet adnak, amennyi a letöltött Picplz fotóarchívumuk – hogy biztosan elférjen!

Ahhoz, hogy megkapd a tárhelyet, nem kell mást tenned, mint regisztrálni, és dobni egy üzenetet Darthwalknak, a többi megbeszélése végett.

Miután ezzel megvagy, a fotókat küldheted emailben, vagy használhatod az Indafotó Android alkalmazásával is – bár ez utóbbi inkább az új fotók gyors feldobálására alkalmas. A többi, a magyar fotós közösség, a gyűjtemények, fotóséták, stb., már csak hab a tortán.

(x) hirdetés
2012.07.28.

+