Angry Birds Rio – Bónusz pályák

Nemrég számoltunk be twitteren az Angry Birds Rio frissítésről, amely az Airfield Chase névre hallgat és 15 új pályát hozott. Erről nem írtunk külön, de gondoltam, ha már írok, érdemes ide gombolni.
Tegnap este hívott fel kedves barátom, hogy megvette a Rio DVD-t és gondolta megkérdezi, meg vannak-e már nekem a bónusz pályák. Az első kérdésem az volt, hogy milyen bónusz pályák? A megoldás ott van a DVD-n, s most megosztom veletek.

Sokan csodálkoztunk, hogy miért nincsenek a szokásos Golden Eggek sehol a Rioban. Nos, itt a megoldás. Kicsit át van dolgozva a játék, s kicsit át van dolgozva a Golden Egg rendszer is. A Beach Volley epizód 6-13-as pályáján a madarak egy dombon kezdenek és nekünk úgy kell a madarakat kilőni, hogy a domb alá beguruljon. Ekkor ott megjelenik egy kis arany strandlabda, amit remélhetőleg elér a madarunk. Ha mégsem, akkor lőjünk oda egy másodikat is. Ha sikerült eltalálni a célt, akkor meg fog jelenni egy új szekció a sor végén, Golden Beach Ball néven és ez 15 extra pályát jelent nekünk.

Íme egy videó is a megoldásról:

[video:http://www.youtube.com/watch?v=ZaywC6REsPo]

Remélem volt még rajtam kívül, aki nem ismerte a bónusz pályák elérhetőségét.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, ,