MojAndroid
(x) hirdetés

A Polarbit fejlesztő csapat legújabb játéka szerintem igen jól sikerült darab. Ahogy a címe is mondja, itt egy autós menekülésről volna szó és az sem árt, ha vakmerőek vagyunk. :)
Megmondom őszintén, nem az első napokban próbáltam ki a játékot, mert a fejlesztő céggel egy kicsit furcsa a kapcsolatom. Sokáig nem voltak elérhetőek a fizetős játékaik (bár a Market már lehetővé tette) illetve meg kell mondanom őszintén, elég sok bug szokott lenni az első verzióikban. De gondoltam egyet és megnéztem az újdonságot, amit nem bántam meg.

Anno az Armageddon Squadron nevű repülős játékukat ismertem meg először, de sokáig nem kötött le. A Fuzzies viszont igen, de ez most nem témája az írásnak. A Polarbit viszonylag rendszeresen ír autós játékokat (Raging Thunder széria, F001 illetve ennek a játéknak az “előzménye” a Reckless Racing).

[video:http://www.youtube.com/watch?v=5iXqFweH7Fs]

A játék egyébként faék egyszerűségű, de a legtöbb népszerű játékkal ez így van :) Két fél játékmód közül választhatunk. Az egyikben egy Muscle carral kell menekülnünk a rendőrök elől és a lehető legtöbb zsákmányt kell begyűjtetnünk. A másik módban egy igazi, amerikai, csőrös kamionnal kelhetünk útra és a lehető legtöbb autót kell kiütnünk, leszorítanunk, felborítanunk az úton.
Természetesen az úton található többi járműre és az akadályokra is figyelnünk kell. A hangok, a zene és a grafika szerintem rendben van. Nem egy Fallout, de itt nem is ez a lényeg.

Ha elfogytak az Angry Birds pályák és unatkozunk a BKV járatain, foglaljuk el magunkat a Reckless Getaway-el.
Jó szokásukhoz híven ez a játék is tartalmaz még bugokat, időnként sajnos magától elszáll. Nálam is megtörtént párszor és a Market kommentek is megemlékeznek a jelenségről. Ezért kapott tőlem négy csillagot.

2011.09.03.

Ezeket már olvastad?

+