MojAndroid
(x) hirdetés

Ha az autód csak vezetékes Android Auto-val rendelkezik, akkor több megoldás is létezik, amelyek vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak. Az új AAWireless Two dongle úgy tűnik, hogy az egyik legjobb lehetőség a piacon. Október 20-án kerül forgalomba, és az eredeti AAWireless eszköz utódja, amely az elmúlt néhány évben jelentős népszerűségnek örvendett.

Az új dongle jelentősen kisebb az eredetinél – a megadott méretcsökkentés 30%. Ezen kívül egy multifunkcionális gombot is kapott, amely megkönnyíti a párosítási módba lépést, az eszközök közötti váltást és a készenléti módba lépést. A gomb funkcióit az aktualizált kísérő alkalmazáson keresztül testreszabhatod.

Az AAWireless Two csak az Android Auto-t támogatja, de jövőre érkezik a “Two+” verzió, amely az Apple CarPlay támogatását is elhozza, és ígéretek szerint március végéig megérkezik. Feltehetően ez a verzió drágább lesz.

Az AAWireless Two ára az EU-ban 59,99 és 67,99 euró között mozog az Amazonon és a Bol.com-on; az eltérő árak valószínűleg az EU-s országok különböző ÁFA-szintjeiből adódnak. “Szabályozási és logisztikai okok” miatt az Egyesült Királyságban, Svájcban, Törökországban, Dél-Koreában és Japánban élőknek “kicsit tovább” kell várniuk, hogy megrendelhessék.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.03.

Ezeket már olvastad?

+