MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Fan Edition okostelefonjainak saját rajongótábora van. Az “FE” variáció népszerűvé vált, mint a Galaxy zászlóshajók olcsóbb alternatívája, amely különböző specifikációk kombinációját kínálja alacsonyabb áron. Várjuk a Samsung Galaxy S24 FE megjelenését, amely remélhetőleg még idén megtörténik, és most már elkezdtek kiszivárogni az első részletek is  az eszközről.

A Galaxyclub szerint a Galaxy S24 FE az elsődleges kamerához a 50 MP-es ISOCELL GN3 1/1.57 hüvelykes érzékelővel érkezhet, amely 1.0μm pixelméretű. Ha az érzékelő ismerősnek tűnik, az azért van, mert ugyanaz, amit a Galaxy S23, Galaxy S23 FE és Galaxy S24 modellekben is megtalálhatunk.

Ha azt remélted, hogy a Samsung új határokat feszeget az FE sorozattal, ismét csalódni fogsz. A Galaxy S23 FE néhány szerény kamera fejlesztést hozott, mint például egy jobb hátsó és egy jobb elülső kamera, így nem számíthatunk arra, hogy a Galaxy S24 FE ennél sokkal több fejlesztést fog kapni. Mégis, egy izgalmasabb upgrade visszahozta volna a versenyelőnyt a Galaxy S24 FE számára, és könnyebbé tette volna az ajánlást a versenytársakkal szemben.

A Galaxy S24 FE várhatóan ősszel jelenik majd meg. A telefon további specifikációi még nem ismertek, és egyelőre nem tudni, hogy Exynos vagy Snapdragon SoC-t fogunk látni a Galaxy S24 FE-ben. Remélhetőleg a következő hetekben többet is megtudunk az eszközről.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.11.

Ezeket már olvastad?

+